13.5.2011

Thai-tyylinen koru ja käyttöä renkaille

Edellisenä viikonloppuna tuli taas tehtyä useampia koruja sekä itselle, lahjaksi että myyntiä varten. Väkerrellessä ajan saa kulumaan rattoisasti, etenkin jos samalla tiirailee vaikka Sinkkuelämää tai Koti kuntoon -sarjoja. Onni olisi suurempi kämppä/talo, jossa olisi tilaa helmiharrastukselle niin, että mm. asento olisi ergonomisempi ja helmet saisi levitellä rauhassa pöydälle. Arvatkaa montako kertaa sitä tulee lähdettyä edes keittiönpöydän ääreen sen sijaan että rötköttää sohvalla.

Tämä viikonloppu on pyhitetty rentoutumiselle ja helmet jäävät kotiin reissun ajaksi. Tässä on kuitenkin muutama korukuva sitä ennen. Rannekorun tein itselleni sekä uusista että kierrätetyistä helmistä. Harmaat helmet ovat joitakin vuosia sitten ostamastani rannekorusta, joka oli minulle liian suuri. Nyt ne pääsivät parempaan käyttöön. Vaijerikoru oli säröhelmineen ja väreineen kuin thai-koru.

Keijukeitaan Ninnillä oli aiemmin esillä niin upeita korvakoruja, että minun oli pyydettävä häneltä lupea idean kopioimiseen. Hiltsu kyseli itselleen korviksia ja etsiskelin niiden tekoon inspistä. Kun löysin kuvat, joissa Ninni oli käyttänyt renkaita, en voinut vastustaa kiusausta. Renkaita ostin juuri aiemmin ja pyörittelin niitä käsissäni etsien käyttötarkoitusta. Osa lähti myyntiin menneeseen kaulakoruun ja loppujen kohtalo selvisi tällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...