6.12.2012

JOULULAHJA-ARVONTA 2012

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN ON SULKEUTUNUT.

Nyt on jouluarvonnan aika! Seuraa ohjeita ja osallistu Facebookissa kommentoimalla kuvaa tai blogissa kommentoimalla tätä postausta!

(Toiveilla etsitään mahdollisia ideoita uusiin koruihin. Palkinto tulee Tiana X:n valmiista valikoimasta.)

19 kommenttia:

 1. Olen vanha lukijasi ja luen nimellä imlacking. Mun unelmakoru olisi joku turkoosi tai mintun vihreä koru (tai joku niiden yhdistelmä). Tykkään myös esimerkiksi pöllö- tai viiksikoruista.

  sähköpostiosoitteni on completelylacking[at]gmail.com

  Mainostin arvontaasi blogissani: http://imlacking.blogspot.fi/2012/12/koruarvonta-tiana-x-blogissa.html

  VastaaPoista
 2. Olen lukijasi ollut jo pitkään.
  Haaveilen kaulaketjusta, mikä on pitkä ja siinä on välissä isoja renkaita ja helmiä renkaiden sisällä. Ketju olisi 3-kerroksinen. Tai sitten samaa tyyliä, mutta teräshelmiä, jotain koukeroa, kiemuraa, helmihäkkiä... Mitä voisikaan siinä olla seassa.

  vilimarika@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olen lukenut ihania blogejasi jo kauan.:)
  Mainostan arvontaasi blogissani.Unelma koruni olisi vaaleanpunainen tai hopea,jossa olisi esim.perhosia tai keijuja.Myös mustat rockmaiset ja pöllökorut ovat hienoja.

  kataliina012@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Lukijana olen ollut jo jonkin aikaa. Unelma koru olis ajaton, sellanen joka sopii monen vaatteen kanssa... Ei, itse asiassa, unelmastahan tässä kyse oli! Toivoisin korua jossa olis hopeaa, kauniita valkoisia makeanvedenhelmiä, muutamia kristalli- ja kivihelmiä väriä antamassa, mieluusti sinisen/laventelin sävyistä, ja se oli lyhyt, tuonon vähän kaulan alapuolelle. Risti, kaunis sellainen, olis ihana, Vuorikristallikin kuuluu lemppareihin... Noh siinähän sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUOM! Yhteystiedot puuttuvat! Lisäätkö sähköpostiosoitteen!

   Poista
  2. ohhho. tpmadetoja@gmail.com

   Poista
 5. Minun unelmakorussani olisi hitunen leikkisyyttä. Esimerkiksi pöllösi kaikissa muodoissaan ovat kyllä hurmanneet minut. Unelmakoruni olisi myös melko pitkä.

  marjaananmaja@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Unelmakoruni on värikäs, aika näyttävä, isohko... mä tykkään niin monenlaisesta mutta ainakin värikäs:) Olen vanha lukijasi ja laitanpa linkin blogiini!
  emminkanni@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Vanhana lukijana osallistuisin minäkin ja laitan mainostusta tästä kilpailusta tuonne oman blogini ylänurkkaan linkin muodossa :)

  Jos ajattelisin ensivuotta ja kevättä niin mulle iskis aika lujaa sellaiset hieman raskaamman tyyliset korut, kuten skull cameet, tummat värit joita on höystetty ihanilla kevään sävyillä kuten pinkki, kirkkaan keltainen sekä limen vihreä. Skull cameetki olis makeet keltaisen/mustan sekä limen vihreän/mustan sävyissä, oijoi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistuminen kirjattu

   Poista
  2. Sinut saankin blogistasi kiinni.

   Poista
  3. Ainiin, ohhoh, blondi unohti jälleen sen tärkeimmän, sähköpostiosoitteen... :D Noh, onneksi löydät mut tuolta blogista kuitenkin ;)

   Poista
 8. Kiva arvonta! :) Unelmakoru? Oi voi, vaikeaksi menee. Ehkä jotain pitkää ja heleän väristä, kunhan ei ole keltaoranssia tai violettia. Ja vähän saa olla blingblingiäkin. Laitoin omaan blogiin (Väkerrysten puolelle) sivupalkkiin mainoksen. Kelpuutetaanko se toiseksi arvaksi? far_dareis_mai(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistuminen kirjattu

   Kyllä sivupalkin mainos käy. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...