25.11.2012

Omat punaiset toiveet toteen

Olen kaipaillut omiin koruvalikoimiini pitkää, punaista kaulakorua jo jonkin aikaa. Joulun koko ajan lähestyessä väri alkaa olla muutenkin ajankohtainen, joten olihan tämä toteutettava. Yksinkertainen koru erikokoisista helmiäishelmistä on tuonut piristystä mustiin asuihin.

Rannekoru on saanut inspiraationsa fantasiasta. Koukutuin täysin sarjaan Olipa kerran (Once upon a time). Sen maailma pyöri mielessä joskus öisinkin ja koru sai ulkonäkönsä kuningattaren (Regina) mukaan. Lukkona käytin viimeksi tilaamaani liljasalpalukkoa. Metallihelmet, helmihatut ja lasirondellit ovat lahjoituksena saamastani helmisekoituksesta. Kiitos vielä Englantiin näistä! Thank you for the beads and caps, George! They were most welcome and inspired me.

Tiana X - Rannekoru, helmikoruTiana X - Kaulakoru, helmikoru

2 kommenttia:

 1. Voi kun kauniit. Näin joulun lähestyessä, tykkään juurikin tuosta punaisesta. Myös rannekoru on nätti ja siinä ihana lukko.
  Tulee niin jouluinen olo, kun näitä katsoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ellieli! Tähän hetkeen punainen sopii etenkin. :) Tuollaisiin mustavalkoisiin asuihin nämä tuovat piristystä myös muulloin. Minulla ei olekaan tätä ennen ollut kuin yksi lyhyempi punainen kaulakoru. Jostain syystä olen yhtäkkiä tykästynyt pidempiin versioihin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...