8.11.2012

Riipuksia, kristalleja ja muita uusia osia

Tilasin taas uusia korumateriaaleja. Ihastuin moniin riipuksiin, joita oli saatava kokeiluun. Varauduin jo hieman senkin varalle, että joulupukki olisi saattanut kuulla yhtä koruihin liittyvää toivettani, ja ostin tietynlaisia riipuksia sen mukaan. Sorruin myös viimein tekstirenkaisiin ja -sydämiin, joita aion käyttää kaulakoruissa ja avainnauhoissa. Edelleen ideoita on pää täynnä, kun vain aika riittäisi niiden purkamiseen.

Töitä on enää viisi viikkoa ja sitten pääsen lepäilemään kotiin ja keskittymään askarteluihin - olettaen toki, että voimat vielä riittävät. Olen kärsinyt viikon tiheistä harjoitussupistuksista, jotka tekevät olon välillä todella väsyneeksi. Unet eivät ole enää entisellä tasolla ja kroppa alkaa pettää (lonkkiin sattuu, selkään sattuu ja lihaskrampit kiusaavat). Onko raskauden hehkeys myytti? Poitsulla sitä vastoin voimat vain kasvavat, mikä on hyvä juttu.2 kommenttia:

 1. Ihania tarvikkeita sulla odottamassa! Toivottavasti jaksat vielä töissä ja kroppa pysyisi kuosissa, ettei väsyttäisi sua liikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Pahiten alkavat paikat kärsiä, kun nukkuessa tuppaavat selkä ja lonkat kipeytymään. Ah, sitä auvoa, kun saa taas kellahtaa selälleen ilman painontunnetta ja toisen ärtyneitä potkuja. :)

   Intoa kyllä löytyy ja eiköhän koruiluakin jaksa vapaalla harrastaa, kun ei tarvitse ensin olla töissä kahdeksaa tuntia.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...