1.11.2012

Pöllöistä HUUmaantunut

Innostuin pitkästä aikaa fimoista. Ajattelin käydä hamstraamassa useampia värimassoja jo nyt joulukuussa alkavaa äitiyslomaa varten, jotta päiville olisi jotain hauskaa tekemistä. Eiväthän paketit kiinni pysyneet, niitä oli pakko päästä käyttämään heti.

Pöllöt ovat vieneet koruilijan sydämen niin tehokkaasti, että niitä oli pakko päästä tekemään itsekin. Pöllöpalleroita tulikin väännettyä viikonlopun aikana 6 tuntia. Lopputulos huvitti ainakin tekijää. Myös muutamia herkkuja tuli jo tehtyä kakkupalojen, kääretorttujen ja karkkikeppien muodossa. Kaikista näistä tulee ainakin korvakoruja. Pöllöistä yritän keksiä jotain muutakin, mahdollisesti muutaman kaulakorun ainakin.

Myös pöllöklinikka on ollut käynnissä, kuten mieheni asiaa nimitti. Innostuin viimein kokeilemaan antiikkipronssisia osia korujen teossa ja ihastuin niiden sävyyn. Ostin satsin pöllöriipuksia ja istutin niille strassisilmiä. Yksi tällainen korusetti onkin jo tullut myyntiin ja valmiina odottelee kaulakoru.

4 kommenttia:

 1. Voi ei, mä en kestä. Tuo pöllöparvi on kyllä ihan super. Milloin noita saa ostaa ja minkälaisessa muodossa?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät. :) Pöllöjä on tulossa ainakin nyt aluksi korvakoruina myyntiin tässä viikonlopun aikana. Näitä onkin jo pelkästään näiden kuvien perusteella ehditty varata kolme paria.

   Turkoosit taisivat mennä heti, ellei minulla ollut niitä enemmän kuin kaksi paria. Pitänee laittaa pöllötehdas uudelleen käyntiin ja tehdä niitä lisää.

   Poista
 2. Taidokkaita! Valloittivat minutkin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Meke! :) Mikähän pöllöissä lieneekin se viehätys?

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...