7.6.2011

Toinen sija korukilpailussa piristi toukokuuta

Ensimmäinen lomapätkä on pidetty ja rentoilusta palattu arkimaailmaan. Olisihan tuota vielä jatkanut pidempäänkin. Onneksi on kuitenkin varsinainen kesäloma vielä edessä, eikä siihen kauaa ole.

Minulta on jäänyt esittelemättä Villihelmen korukilpailussa saamani palkinto. Osallistuin toukokuussa "Sisäinen eläin"-kilpailuun, jossa piti lähettää korusta kuva Facebook-sivulle pienen tarinan kera. Leppiskoruni sai toiseksi eniten tykkäyksiä 21:n osallistujan joukosta (kiitos kaikille äänestäneille!), joten voitin eläinkuosisen välinelaukun, johon Villihelmen tytöt olivat vielä lisänneet pihdit ja pari helmeä ihanien karkkien kera. Pohdin kuvat nähdessäni mahtaisinko saada korun mukaan punaisen setin, mutta himoitsin hiljaa itsekseni tuota violettia. Sehän sieltä ilmestyi! Laukku on suloinen kuin mikä.

Pienen loman jälkeen koruinto on taas palannut ja olen saanut muutaman luomuksen tehtyä. Kunhan saa kuvia otettua ja purettua, niin laitan niitä esille. Memory wire -koruja pitäisi ilmeisesti tehdä lisää myyntiin, koska niille on ollut hyvin kysyntää. Myynnissä taitaa olla tällä hetkellä enää kaksi, kun Anne nappasi itselleen juuri kaksi kesäkorua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...