20.8.2012

Tilauksesta liskoisia nilkkakoruja

Innostus nilkkakorujen tekemiseen lähti viimein ystävien ideasta. Tupaantuliaisissa kesälomalla pyöri vieraita myyntikorujen ostossa ja samalla tuli tiedustelu nilkkakoruista. Tehtyäni kaksi korua valmiiksi päätin toteuttaa samanlaisen myös itselle, omissa väreissäni. Ystäville lähti vihreää ja turkoosia korua, minä päädyin kesän vaateostojen myötä violetinsävyihin.

Liskot sopivat näihinkin koruihin kuin nenä päähän ja ne näyttävät nilkassa keinuessaan kauniilta. Laittaessani koruosia tilaukseen oli pakko tilata näitäkin lisää. Samoja liskoja on nyt saatavilla myös kullattuina.

8 kommenttia:

 1. Kivat ja kauniit:)
  Pikkuliskot on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eila! Liskot ovat todella ihastuttaneet itseä ja muita. :)

   Poista
 2. Hyvän näköinen tämä sinun uusi blogisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Miina! Mukava kuulla palautetta. :)

   Poista
 3. Oon ollut muutoksesta mykkänä :) Mut ilmeisesti kaikki ok ? Ainakin koruista päätellen, tuo lilahtava värimaailma on ilahduttava.

  Muuten sulla on sanavahvistukset vielä päällä tässä uudessa blogissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on blogissa nyt ok (tuo sanavahvistus pitää vielä tarkistaa, jos sitä ei edellisessä ollut, itse kun en sitä näe). Iso homma tuossa oli, mutta sainpas tehtyä, huh! Olisi todennäköisesti vienyt vielä pidempään vanhaan blogiin tehtynä ja tuota nimen vaihtoa olin pohtinut jo jonkin aikaa. Halusin jotain "myyvempää". ;) Killikorut on hauska nimi, mutta nimen omaan aiheutti yleensä enemmän hihitystä kuin vakavasti otettavuutta. :D

   Poista
 4. Ihanan värikkäitä nilkkaketjuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Henna! Värikkyys koruissa on lähellä sydäntä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...