9.10.2012

Uusia materiaaleja ja ideoita on varastossa

Juuri nyt koruintoa ja materiaaleja olisi yllin kyllin, mutta aikaa saisi olla enemmän. Onneksi perjantai on vapaa, jolloin voinen keskittyä rauhassa näpertelyyn. Eipä tässä kovin kauaa ole siihenkään, kun jään valmistelemaan kotiin pikku pojun tuloa (ja varmasti koruja niin paljon kuin ehdin). "Masumöllökin" tuloaika on laskettu tammikuun lopulle.

Olen ostanut viime aikoina paljon erilaisia riipuksia. Helmiäishelmiäkin on tullut muutamassa uudessa värissä. Mielessä pyörii monta ideaa. Yksi työkalutoivekin olisi mukavaa toteuttaa. Saa nähdä pystynkö hillitsemään itseni ja toivon sitä joululahjaksi vai meneekö moinen tilaukseen jo aiemmin.

Myös blogin layout vaihtui talvisen raikkaisiin väreihin ja pöllögrafiikkaan. Mitä mieltä olette?









14 kommenttia:

  1. Uusi ulkoasu on kyllä kieltämättä veikeä ja piristävä :) Pöllötkin oksilla. Mistä ostat yleensä materiaalisi, ja mistä olet löytänyt noin ihania pyöreitä laattoja joissa on pöllöt niissäkin ? Ihanan värikästä, ihankuin karkkikaupassa kun katselee noita rasioita pullollaan kaikkia kaunokaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Materiaalit ostan muutamasta eri suomalaisesta nettikaupasta (Villihelmi, HelmiQ, Helmiluukku jne.). Nämä tosin ovat ulkomailta.

      Poista
  2. Sssssssiiiiiiiilejä! <3 Mieleni alkaa tehdä siilirannekorua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuuuuu! :D Nuo olivat mielestäni aivan ihania. Memory wire -rannekoruja tulee varmasti.

      Poista
  3. Kivan näköisiä kukkasia ja nuo pöllöriipukset on tosi södejä :)

    Ja hei, nyt kun sen suoraan sanoit niin uskaltaa onnitella! Onneksi olkoon, pikkuiset on niin ihania - en ihan ensimmäisiin mahakommentteihin uskaltanut mitään visertää.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöllöjä vain ei voi vastustaa. :)

      Kiitos, kiitos! Täällä sitä kasvetaan tasaisesti koko ajan. ;) Jännittävää kyllä on, kun kaikki on aivan uutta.

      Poista
  4. Anonyymi9.10.12

    Kiva ulkoasu, tykkään selkeydestä kun saa selvää teksteistä ja kauniit kuvat pääsevät oikeuksiinsa. Semmoista kyselisin että paljastaisitko mistä olet riipuksia tilaillut...? Mun olis pakko hankkia pöllöriipus äitini joululahjaan, kun hän on toivonut pöllökorua jo kohta vuoden verran... tuo pyöreä riipus olisi aikas kiva siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että layout miellyttää. :)

      Nämä materiaalit ovat ulkomailta. Pöllöjä on kuitenkin varmasti monissa suomalaisissa nettikaupoissa. Katsasta mm. Villihelmi ja HelmiQ. Ne ovat suosikeitani.

      Poista
  5. Aivan kuin olisi helmikaupassa kun näitä kuvia katselee. Niin paljon kaikkea ihanaa löytyy kätköistäsi. Siilit ja pöllöt ja kaikkea muuta ihanaa. Nam ;)

    Läyout on upea, aivan kuten on edellisetkin olleet, jo Killikorun puolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olo on kuin karkkikaupassa olisi, kun kauppojen valikoimia katselee. Tampereella kerran helmikaupassa mietin, että pitääkö pyytää kuin pienenä kioskilla: "tuota eurolla ja tuota yksi ja noita kahdella eurolla". :)

      Poista
  6. Oikein nätti ja raikas tuo uusi ulkoasu sekä kivoja riipuksia! Onnittelut myös!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Johanna! Onni-ttelut onkin aina sopiva sana, kun pojulin työnimi on Onni. :)

      Poista
  7. Upeita materiaaleja sulla odottelemassa. Toivottavasti jaksat tehdä koruja myös sitten kun "Onni" saapuu maailmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa minäkin toivon. Jos Onni on hyvä nukkumaan päivällä, niin aikaa on varmaan koruillekin (jos sitä ei itse yritä nukkua samaan aikaan) - ainakin vielä kun toinen ei liiku ympäriinsä ja yritä popsia helmiä. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...