20.1.2013

Korupäivitystä lahjojen muodossa

Terveisiä äitiyslomalta ja vauva-arjesta! Täällä pyöritetään päiviä, jotka ovat täynnä ihanan, pikku miehen eloa, mutta jotka tuntuvat myös yhdeltä valtavan pitkältä vuorokaudelta. Päivät on pitkälti aikataulutettu toisen syöntien, hoitamisen ja nukkumisen mukaan. Oma vuorokausi alkaa usein joskus puolen päivän tienoilla, koska muutoin ei saa nukutuksi. Nyt jo odotan sitä hetkeä, kun saisi yöllä nukkua hieman pidempiä jaksoja kerrallaan. "Äiti on vähän väsynyt."

Mutta siirrytäänpä korujen pariin. Tänä vuonna lähti perinteisesti koruja muutamille ystäville joululahjoiksi. Yritin saada jokaiseen hieman vastaanottajansa lempivärejä/-aiheita. Yksi ystävä sai ketjukorun, jossa oli vihreitä kristalleja ja mm. koira-aiheisia riipuksia. Tein samanlaisen myös itselleni omissa väreissäni eli vaaleanpunaisena. Toinen ystävä sai punaisen pöllökaulakorun. Fiksulle ja vahvalle naiselle viisautta kuvaava eläin ja vahvat värit. Äidilleni lähti oranssi siilirannekoru hänelle aiemmin tekemäni oranssin pöllökaulakorun seuraksi.


Tiana X - Rannekoru, ketjukoru, kristallit


Tiana X - Rannekoru, ketjukoru, kristallit
 
Tiana X - Rannekoru, siilikoru, memory wire, helmikoru

2 kommenttia:

  1. Ihania korujaja takuuvarmasti mieluisia, ajatuksella tehtyjä! :) Ihailin myös banneriasi, onko se uusi? Ja rutkasti tsemppiä vauva-arkeen... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Miina! :) Banneri vaihtui muistaakseni joskus syksyn paikkeilla, kun uusin blogin ilmeen myös värien puolesta. Mielessä on välillä ollut banneriuudistus, mutta olen kyllä itsekin ollut kovin tykästynyt tähän. Piirtelin tuon kerran kuvankäsittelyohjelmassa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...