11.3.2013

Solmien kevyeeseen kevääseen

Skull Cameo -viikko saatiin kahlattua läpi ja nyt on aika tuoda esille kaikkea muuta. Ei taida tällä hetkellä pystyä siihen, että päivässä tulisi aina vain yksi koru esille. Yllättäen pojulin nukkuessa onkin saanut tehtyä niin mukavasti koruilua, että uutta on syntynyt vaikka kuinka. Myyntikoruja olisi niin paljon, että "samaa sarjaa" ts. nilkkakoruja ja solmittuja avainnauhoja lienee parempi laittaa kerralla esille useampia. Onpahan kauppasivulla valinnan varaa.

Tilasin muutamasta kaupasta isomman satsin puuhelmiä. Niistä on syntynyt nyt avainnauhoja vahattuihin puuvillanauhoihin, kaulakoruja vaijereihin ja muutamia lasten koruja. Itsellekin oli viimein tehtävä avainnauha, kun ihastuin kovasti solmittuun malliin. Pinkki-mustahan se minun värini on, eihän siitä mihinkään pääse.

Kevätkö lienee laukaissut taas innon kevyisiin materiaaleihin. Odottelen ainakin kovasti säiden lämpenemistä sekä kevyisiin tennareihin ja biker-takkiin siirtymistä. Korutkin pääsevät taas paremmin esille, kun ei tarvitse topata itseään Michelin-malliin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...