30.7.2013

My precious!

Posti toi taas viime viikolla uusia, kauniita korunosia. "My precious!" Näistä alkaa jossain vaiheessa syntyä mm. korva- ja rannekoruja.

Kamerariipukset tilasin asiakkaan pyynnöstä ja niistä syntyikin heti viidet korvakorut, joista neljät varattiin ennen kuin ehtivät edes myyntiin asti. Yhdet ovat jossain vaiheessa tulossa sivustolle myyntiin, mikäli niitäkin ei ehditä napata. Kameroita voi kysellä jo nyt sähköpostilla, jos ne kiinnostavat. Mahdollisesti riipuksia voidaan myös tilata lisää.

Turkoosikivet innostivat heti suunnittelemaan raikkaan värisiä koruja. Tulen käyttämään kivien kanssa mm. susi- ja pupuriipuksia. Aivan pakkohan noista on itsellekin jotain vääntää, koska ihastuin suden sympaattiseen naamaan.


2 kommenttia:

  1. Korutarvikepostia on niin ihana saada, vaikkakin niihin kyllä saa rahaakin uppoamaan. Kyllä varmaan sormet alkaa syyhyämään tällaisen lähetyksen saavuttua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Se piristää päivää aina. :) Melkoisia aarrepaketteja nuo joka kerta ovatkin. Rahaakin tosin menee, se on selvä. Jos ei välillä myisi koruja, alkaisi tämä harrastus äkkiä kuluttaa paljon.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...