2.10.2013

Seitsemän siskosta lukkoineen

Sain viimein tehtyä useamman avainnauhan lasihelmistä. Inspiraatio hyökkäsi yllättäen ja kaikki syntyivät kahden päivän aikana viime viikonloppuna. Värejäkin on valittavana useampia. Itse en osaisi valita näistä suosikkia, koska kaikissa on mielestäni jotain viehättävää. Näissä sai käyttöön muutamia lasihelmiä, joita oli vain pari kappaletta jäljellä. Hyvin nuo paikkansa viimein löysivät. Muutoin materiaalit sisältävät mm. kristallikvartseja, mattahelmiäislasihelmiä ja kissansilmälasia.

Seuraavassa materiaalitilauksessa on laitettava lisää avainlukkoja ostoskoriin, koska tämä satsi verotti varastoa vähäiseksi. Muutamia tosin vielä löytyy, joten pikaisestikin on saatavilla myös tilaustyönä tehtyjä nauhoja.

Testaan näillä kuvilla blogissa isompaa kuvakokoa. 400 pikseliä on ollut käytössä blogeissani iät ja ajat, mutta nyt tuntui siltä, että olisi muutoksen aika. Koko suureni sadalla pikselillä. Myyntisivuilla pienempi koko näytti vielä tällä hetkellä paremmalta.


4 kommenttia:

 1. Oletpa uurastanut, kauniin värisiä ovat:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä syntyy koruja todella nopeasti useampia, kun inspis iskee. :) En malttanut lähteä pöydän äärestä, kun näitä tein, koska halusin kokeilla samaa mallia useammassa värissä.

   Poista
 2. Kyllä on kauniita. Kävin kurkkaamassa tuolla myynnin puolella ja sieltä saikin hiukan paremman käsityksen joka korusta erikseen. No pinkkihän se mun lempiväri on, mutkun nää on kaikki niin kauniita. Itsekin tässä taannoin innostuin näitä avainnauhoja tekemään, eri asia on koska saan kuvat muokattua blogiin sopiviksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ellieli! Siinä onkin aina työtä, kun ensin saat korut tehtyä ja sitten pitää vielä kuvata ne, käsitellä kuvat ja laittaa tiedot nettiin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...