6.8.2014

Hullu, hullu helle

Kesäloma juoksi ohi ilman, että ehdin tehdä yhtä ainutta korua. Touhua riittää pienen miehen kanssa aina, vaikka ihmeempiä suunnitelmiakaan ei olisi. Ehdin onneksi viettää hetken Lontoossa reissaten ja omasta ajasta nauttien. Sen verran helmiä käsittelin, että tein Covent Gardenin Beadworksista pari pientä ostosta.

Kesäkuun tuotoksiani ehdin saada sivuille myyntiin vasta nyt. Tein mm. sarjan lehtikorvakoruja ja uusia puuhelmiavainnauhoja. Värikkäät helmet ovat taas innostaneet. Itselleni aloin kuitenkin toivoa ruskeansävyistä nauhaa kirkkaiden värien vaihtoehdoksi, joten siihen piti tilata materiaalit. Koruosapaketteja ei koskaan malttaisi odottaa.

Säästä ei joidenkin mukaan saisi valittaa, mutta minulle alkaa kyllä riittää jo tämä helle. Toki lämpöä odotettiin tänä kesänä pitkään, mutta kun sisälläkin on lähes +30 koko ajan, alkaa se jo verottaa jaksamista.

Toivottavasti teidän kesänne on sujunut mukavissa merkeissä!

www.tianax.com

4 kommenttia:

 1. Pirtsakoita koruja!

  VastaaPoista
 2. Säästä saa mun mielestä valittaa, jos se on aivan sietämätön ja jatkuu ihan liian pitkään samana... Onneksi jo viileni, minäkään en tykkää hulluista helteistä. :) Mutta tykkään sun koruista! ♥ Oon jonkin aikaa jo täällä pyörinyt, mutta nyt sain vasta aikaiseksi liittyä seurailemaan. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja anteeksi, että vastaaminen kesti! Blogi on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle, kun kiirettä päivissä riittää, ja päätinkin nyt valitettavasti lopettaa tämän päivittämisen. Päivitettäviä tahoja on vain tähän hetkeen nyt liikaa. Ehkä sitä aikaa joskus taas löytyy ja innostun uudelleen.

   Sääkin on jo ehtinyt muuttua. Tampereella käydessä vaihteli keli valtavasti. Välillä oli hiki, kun käveltiin pitkään ja toisena päivänä tuli pipoa ikävä, kun tuuli niin paljon.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...